Stef Freriks – Portretten

In opdracht van Freriks Energetisch Management maakte ik 6 persoonlijke portretten van mensen die na een moeilijke periode in hun leven met Stef Freriks in aanraking kwamen, waarna hun leven een positieve wending kreeg. In bovenstaande playlist staan ze alle 6.

Deze serie portretten valt in de categorie Coaching. Ik ben Stef gaan helpen door het maken van video’s over zijn werk omdat hij op een zo bijzondere manier mensen helpt met hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die zijn vastgelopen helpt hij hun blokkades op te lossen in persoonlijke sessies, maar hij geeft ook cursussen en trainingen en lezingen. Er is in deze categorie geen sprake van een link met Kunstuitingen, maar wel met ‘de wereld een beetje mooier maken’ door bezig te zijn met bewustzijn en het andere te leren. Dit werk past goed in mijn missie omdat ik het belangrijk vind dat de video’s die ik maak er goed uitzien, en het verhaal ook goed vertellen. Ze moeten het liefst ook nog wat bij de kijker veroorzaken, een gevoel, of een emoties, of aan het denken zetten. Bewustwording.

meer info: Freriks Energetisch Management

Ik zie van alles, ik voel, ik ervaar, en ik heb een innerlijk weten.

Stef Freriks

Stef Freriks

Stef Freriks, schrijver van “”De Kracht van Bewustzijn”” en maker van de gratis meditatieserie “”De Nieuwe Wereld””, realiseerde zich als kind al, dat situaties en ervaringen op een bijzondere wijze door hem werden beleefd. Hij ontwikkelde zijn gaven en kennis en gebruikte dit later om de omgeving waarin mensen en dieren zich bewegen, te onderzoeken en te begrijpen. Vanuit zijn gave, werk- en levenservaring geeft hij sinds 1995 inspirerende lezingen, persoonlijke readings, maar ook bedrijfsconsulten, cursussen en trainingen, waarbij hij toegankelijke informatie geeft vanuit een overstijgende zienswijze.

We hebben 6 personen gevraagd hun verhaal te doen en wat er veranderde in hun situatie nadat ze met Stef in aanraking waren gekomen. In deze serie hebben we openhartig gevraagd naar waar ze in verzeild waren en wat er gaandeweg verbeterde. Het geeft een goed beeld wat je persoonlijke situatie voor invloed heeft op je werk, je bedrijf en je omgeving, maar vooral wat je eraan kunt doen om het te veranderen. Het resultaat is een intieme sfeer waarin de pijn en opluchting zichtbaar wordt.

 

  • Henk zat helemaal klem en herinnert zich die tijd waarin zijn gevoelige pony hem troostte. Zijn bergingsbedrijf leed onder zijn zielepijn.
  • Lennart heeft een gerberakwekerij en zat in zwaar weer met zijn bedrijf. Maar hij moest het eerst nog zien, en dan pas geloven wat Stef voor hem kon betekenen.
  • Gwen werd gevraagd door Stef, om mee te werken in een groep coaches die werken met de Freriks Methode en merkte dat er deuren werden geopend nadat ze in een burn-out raakte.
  • Kinesioloog Sylvia, leerde veel door cursussen, en zocht naar mogelijkheden om met haar gevoeligheid om te gaan.
  • Jan had met zijn groeiende camping en kinderspeelschuur op zijn boerderij, teveel hooi op zijn vork. En er ging nog meer mis.
  • Hans bleef zich vasthouden aan de gedachte dat het ooit goed moest komen, ook al ging hij door zwaar weer met zijn rozen kwekerij.

Ander werk

Carlos Amorales in front of his drawings
Leading Voices 2022
Duo de Thuiskomst