OBS de Vlieger musical groep 8 • 2021

by alphamotions

namen opgeven

Aftiteling Groep 8 Musical

Zoals u in de berichtgeving van OBS de Vlieger al hebt kunnen lezen, zal dit jaar de eindvoorstelling een film worden, zodat de kinderen toch een mooi afscheid kunnen krijgen van deze belangrijke periode in hun leven.
Ik ben filmmaker van beroep en mijn zoon Tijn zit in Groep 8, daarom heb ik voorgesteld de hele productie te op me te nemen – zowel camera, regie als montage en live stream.

OBS de Vlieger mag aan mij geen achternamen verstrekken vanwege de AVG wetgeving.
Daarom wil ik u rechtstreeks vragen de voor en achternaam op te geven van uw zoon of dochter, zodat ik daarmee een mooie aftiteling kan maken van de Musical Film.
Vult u a.u.b. zo snel mogelijk het Googleformulier in zodat ik tijdig alle namen heb. Uiterlijk 28 mei 2021 wil ik de aftiteling gaan maken. U komt er door op de knop “NAMEN OPGEVEN te klikken.

(Uiteraard is deze lijst alleen voor de aftiteling van de Musical Film van groep 8 van OBS de Vlieger., Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt).

Vriendelijke groet,
Paul Robbert Hodde

Namen opgeven

Na het klikken op bovenstaande knop opent een Google formulier in een nieuwe tabblad.
Ga anders naar:https://forms.gle/GnKkz7gg7N9JyBym6

Ik heb gekozen voor een Google Formulier zodat het voor iedereen toegankelijk is, en op elk medium (gsm, computer, tablet)
Maar u mag het me ook sturen per e-mail: p.r.hodde@alphamotions.com