Storytelling

Storytelling

Sommige verhalen komen beter tot leven als je er een beeld bij geeft waarmee kijkers zelf verder kunnen associëren. Als je niet alles laat zien, maar wel tot de verbeelding blijft spreken. Bij storytelling komt de boodschap niet opzichtig op de eerste plaats, maar het contact maken met de kijker. Herkennen ze zich in jouw verhaal? Geef je handvaten om zich in te voelen?
Verhalen zijn de voedingsbodem van veel creatieve processen op allerlei disciplines. Daarom zorg ik ervoor dat in mijn producties altijd een verhaal wordt belicht waarmee de boodschap kan worden ondersteund.

Welke rol MS in mijn leven speelt

Omdat ik voor deze collecte niet direct wilde vragen of iemand geld over heeft voor het MS onderzoek, verdacht ik, dat ik in een film wel zou kunnen, waarom ik eigenlijk om een donatie vraag. Meestal gaat het om de organisatie, en wat die allemaal doen, en dat is ook belangrijk, maar wat ik wilde belichten is mijn eigen motivatie en de rol die MS in mijn leven speelt. Ik heb geen MS, maar heb er wel mee te maken gehad, zoals eigenlijk iedereen er wel eens van gehoord heeft, of ermee te maken heeft gehad.
Eigenlijk wilde ik de kijker motiveren bij zichzelf af te vragen waarom ze zelf een donatie zouden willen doen aan deze organisatie, dus niet omdat ik het vroeg, maar om een meer persoonlijk reden. Wat is jouw verhaal? Die vraag stel ik, en jij mag het vertellen.

Created by AlphaMotions | 8 januari 2021 | promo, storytelling, uitgelicht