SGW Ede – Putten 2018

Cross Country

Op landgoed de Valouwe wordt jaarlijks deze wedstrijd verreden. De cross is in Ede (de Valouwe) maar het springen en de dressuur is in Putten.
De Cross (XC) spreekt het meest tot de verbeelding en is daarom populair bij zowel ruiters als publiek. Dit onderdeel van  Eventing is daarom zeer geschikt om te gebruiken als aankondiging voor een komende editie. Zo ook voor SGW Ede-Putten. Met de beelden van 2018 maakte ik een sfeervolle aankondiging voor 2019.

Sfeer

Ik vind de sfeer in een video altijd erg belangrijk. De muziek bepaalt die voor een heel groot deel, en daarbij zoek ik dan de juiste beelden van het onderwerp met het tempo dat erbij past. De actie van deze paardensport is zo dynamisch dat een rustige, bijna dromerige sfeer goed past bij een terugblik op het afgelopen jaar. Ze ziet veel schillende standpunten van de camera, zonder dat het stoort, en kan gelijk een indruk krijgen van wat er te zien is als publiek op zo’n cross dag, maar als ruiter is zie je ook wat je kan verwachten en welke ambiance er hangt.

Created by AlphaMotions | 10 september 2019 | aftermovie, compilatie, paardensport, promo, uitgelicht