Renswoude Horse Trials 2018

Renswoude

De Renswoude Horse Trials vinden plaats op het terrein van HC de Schalm in Renswoude, Nederland. Een uniek terrein met eersteklas rijbanen voor springen, dressuur en de warming-up. Allemaal op loopafstand. Ook is het crosscountry-veld van zeer hoge kwaliteit en worden ruiters en bezoekers elk jaar weer aangenaam verrast met de meest bijzondere sprongen en hekken.

Bavaria

Beieren

Bavaria – de grote Nederlandse Brouwerij sponsort het Bavaria 0.0 Eventing Team en ondersteunt initiatiefnemer Tim Lips om zijn team te laten trainen met de faciliteiten van het Bavaria 0.0 Eventing Team Training Center op Manege de Schalm. Dit is de reden waarom zo veel van de beroemde blauwe kleur te zien is in de video en dat veel commerciële publicaties van Bavaria op het internationale Eventing-evenement staan.

In deze promo worden zowel Elaine Pen (teamlid van het Bavaria 0.0 Eventing Team) als Tim Lips gefilmd tijdens de spectaculaire Cross Country, uiteraard naast andere internationale eventingruiters zoals Karin Donckers (België), Julia Krajewski (Duitsland), Alice Naber- Lozeman (Nederland) en vele anderen, uit Spanje, Polen, Lithouwen, Zweden, Italië.

Created by AlphaMotions | 1 juli 2019 | aftermovie, paardensport, promo, uitgelicht