Noord-Holland Horse Trials 2017

Cross Country

De Noord-Holland Horse Trials is een internationale Eventing wedstrijd op het prachtige open terrein van Manege Beukers en recreatiegebied Geestmerambacht in Oudkarspel. Aan deze wedstrijd nemen topruiters uit heel Europa en zelfs China deel. Onder deze ruiters bevinden zich nationale teams en Olympische deelnemers.

Marketing voor 2019

Bewegende beelden zijn een van de gemakkelijkste en meest fantastische manieren om veel informatie over gebeurtenissen weer te geven. De sfeer, de kwaliteit, de statistiek, en natuurlijk de mensen en de ruiters. Het is een snelle manier om een ​​deel van het XC-parcours te presenteren en de obstakels te laten zien waarmee de atleten worden geconfronteerd. Voor de organisatie wordt deze video als header gebruikt op hun website (www.nhht.nl/) en geeft de bezoeker van de site een snelle en fijne manier om kennis te maken met het evenement. Ook voor sponsoren zijn deze bewegende beelden reden om mee te beslissen of zij hun bedrijfsnaam aan dit evenement willen verbinden.
Naast de header is het filmpje als aftermovie op hun sociale media kanalen geplaatst wat veel views en reacties opleverde.

In 2019 wilde de organisatie de samenwerking met AlphaMotions voortzetten en vroeg ze om twee films met nieuw beeldmateriaal te maken van de Cross Country van 2019. Een voor de marketing en aankondiging van de 2020-editie, en een voor het gebruik als sfeerfilm voor het vinden van nieuwe sponsoren.

Created by AlphaMotions | 1 april 2019 | aftermovie, feature clip, moodfilm, paardensport, uitgelicht