Eventing Emmeloord 2018

Cross Country

De komende vijfde editie van Eventing Emmeloord vindt plaats in de Noordoostpolder op vrijdag 26 t/m zondag 28 juli 2019. Het is een internationale Eventing wedstrijd met vier categorie├źn: CCI 2*-S, CCI 2*-L, CCI 3*-S en een CCI3*-L.

In de video zijn beeld van de Cross Country verwerkt en worden door middel van tekst over beeld vrijwilligers en sponsoren bedankt voor hun bijdrage aan het evenement.

Gebruik

Eventing Emmeloord is nog een relatief jong evenement. Deze promo is gemaakt tijdens de vierde editie. Maar de wedstrijd is wel een hele mooie. Door het Kuinderbos en over de vlaktes met waterpartijen is dit voor zowel ruiter als bezoeker een heel aangename kennismaking met de Flevopolder.
De video promo is gebruikt in social media en op de website. In Youtube is er een poll (korte vragen lijstje) toegevoegd waarin gevraagd wordt naar de ervaringen van deze wedstrijd met jonge en minder ervaren paarden.

Toekomst

Dit is tevens de aanleiding geweest om met de organisatie om de tafel te gaan om meer met het bewegend beeld te kunnen gaan doen. De ambities te ondersteunen met bewegend beeld en de doelen te helpen bereiken in de communicatie en marketing.

Created by AlphaMotions | 22 januari 2019 | aftermovie, paardensport, promo, uitgelicht