Bavaria 0.0 Eventing Team- scoutingdag

Scoutingdag

Om nieuwe talent te ontdekken die mogelijk in aanmerking komen voor het Bavaria Talentteam of de Talent Experience, organiseert Tim Lips met het Team een Scountingdag waarop talent kunnen laten zien wat ze al kunnen.

Gaandeweg bekijken de Teamleden van het Bavaria 0.0. Eventingteam welke talenten in het programma kunnen worden opgenomen. Ze krijgen een proeve van bekwaamheid waarin ze in alle drie de eventing disciplines (dressuur, springen, cross country) een proef afleggen. Dit alles op het Bavaria 0.0 Eventing Team Trainingacentrum (Hippisch Centrum de Schalm).

Gebruik

De video is gebruikt als een soort aftermovie waarin de mood van het evenement een belangrijke rol speelt. Alle deelnemers hadden kleding in de kleuren van Bavaria, er werden 0.0 drankjes aan de finish uitgedeeld, het trainingscentrum was mooi aangekleed en zelf een aantal sponsoren hadden hun stand ingericht om advies te kunnen geven aan geïnteresseerden.

Deze werd redelijk goed bekeken, maar als het in een campagne zou hebben gezeten was er veel meer uit te halen. Hiervoor is echter door de klant destijds niet besloten.

Created by AlphaMotions | 22 januari 2019 | aftermovie, moodfilm, paardensport, uitgelicht