Communicatie

communiceren met video

Met video verbinden

Om een videoproductie een goed podium te geven is een website bij uitstek geschikt, want iedere bezoeker kan op zijn of haar eigen tijd kijken, zelf stoppen, even pauzeren. Dat is met een reclame op TV een heel ander verhaal.

Ik help klanten met het optimaal inzetten van de videoproductie door te adviseren over het gebruik, de plaatsing en de verschillende mogelijkheden in social media en op internet in het algemeen.

Communiceren

Met een video communiceer je indirect met je kijker. Het is geen dialoog, maar het kan wel tot een gesprek leiden. De eerste stap is: de kijker die voor jou belangrijk is, bereiken. Breng jouw boodschap onder de aandacht van je potentiële klanten, weet wie je wilt bereiken.

Je eigen website is zo’n podium waarop je je video kan publiceren en social media is heel geschikt om het te verspreiden onder een netwerk van toekomstige klanten die je nog helemaal niet kent en die bijvoorbeeld ook nog niet op jouw site zijn geweest.

Campagne en strategie

Ik help je aan een methode om te communiceren met je klanten via bewegend beeld. Samen bedenken we een strategie om via een campagne de video’s te tonen aan de mensen die voor interessant zijn.

Benieuwd geworden wat ik doe om je video meer aandacht te geven op internet, welke social media kanalen ik gebruik, en wat ik vind van de ‘race om views’? Neem contact op via het contact formulier.

Bekijk alvast het portfolio.

Afwachten wie eropaf komt?

Social media is niet alleen een persoonlijk een profiel op facebook of instagram, er zijn veel meer mogelijkheden in de huidige kanalen dan veel mensen denken of weten. Zoekmachines zijn heel slim geworden om profielen en voorkeuren van doelgroepen te selecteren, waardoor ze specifieke relaties kunnen leggen tussen mensen en hun gedragingen en wensen. Als je daarin  een goede match wilt maken is er meer nodig dan alleen een video plaatsen en afwachten of er kijkers op afkomen.

Social media

Wil je graag je bedrijfsnaam bekender maken dan adviseren we je bij het bedenken van je social media campagne. Welke kanalen zijn voor jouw bedrijf interessant, en hoe bewegen de volgers zich in die kanalen?

Een campagne is soms zoveel als een lijstje in je agenda waarop je weer een bericht plaatst, maar kan ook een uitgedacht tijdschema zijn met bijbehorende acties die ervoor zorgen dat publicaties in je website optimaal worden bekeken en je jouw kanalen en dat van anderen kan benutten om de boodschap te verspreiden.