wij zorgen voor uw

Videoproductie

Het gaat allemaal om de boodschap.
Die komt beter aan je er een beeld bij krijgt,
als je er de sfeer van ervaart.

Bewegend beeld helpt je om jouw doelgroep echt te bereiken.

Wat laat jij jouw klanten zien?

Je hebt eerder de neiging om op een play-knop te klikken en je te laten verrassen, dan een lap tekst door te ploeteren en er niets van te onthouden.

wat we doen

Bewegend beeld

We bieden bedrijven en organisaties een aantrekkelijke manier van communicatie aan: bewegend beeld in de vorm van film. Om uw klanten te bereiken.

ons doel

Communicatie

Jouw boodschap communiceren met behulp van video/film. We adviseren over uw web-content. We bouwen uw website en zetten social media in om uw publiek te informeren.

onze focus

Jouw Verhaal

Wat vertel je jouw klanten over de producten en diensten die je aanbiedt? Dat wil je toch laten zien? Informeer jouw klanten leuker en efficiënter met een goede video.

Videoproductie - Een video die aanspreekt, prikkelt en aanzet tot actie.

Het maken van een videoproductie vereist vakmanschap en passie. Bij AlphaMotions weten we precies hoe we jouw boodschap kunnen omzetten naar een goed en helder bewegend beeld.

Niet alleen een bewegend beeld

Een goede video bevat niet alleen bewegende beelden, maar vertelt ook een verhaal. Door middel van de juiste filmapparatuur, passende muziek, een mooie vormgeving en een goede voice-over breng ik het beeld over die de klant wenst. AlphaMotions heeft al diverse soorten video’s mogen maken, waaronder films voor bedrijven, promotiefilms, videoclips en lipdubs. Overleg met de klant staat altijd centraal. Als klant weet je namelijk zelf het beste welke boodschap je wilt overbrengen. Bij het maken van een videoproductie ga ik als volgt te werk:

    1. We bespreken jouw wensen en het doel van het film-product. Op basis van de bespreking stel ik een plan op.
    1. Na goedkeuring van het plan, ga ik aan de slag. Ik maak de opnames of maak gebruik van bestaand beeldmateriaal.
  1. Na het afronden van de productie volgt de montage van de beelden en het geluid. Vervolgens maak ik het film-product klaar voor oplevering.

Meer informatie?

Graag hoor ik of ik iets voor jou kan betekenen. Neem voor meer informatie dus gerust contact op of bekijk mijn website. Ik ben bereikbaar per telefoon of per mail. Ook is het mogelijk om een berichtje achter te laten via het online contactformulier.

hoe kan jijde aandacht van klanten krijgen

vertel ons jouw verhaal

en we helpen je om je klanten te interesseren voor
jouw bedrijf of organisatie
en jouw producten en diensten
onder de aandacht te brengen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]