waarom een video over een

SGW of Eventing wedstrijd

jouw bedrijf meer exposure geeft.


Het gaat allemaal om
de boodschap.
Die komt beter aan als je er een beeld bij krijgt, de sfeer ervan ervaart.

 

We produceren videofilms van paardensport wedstrijden
waar een heel groot publiek naar kijkt.
Ook jouw bedrijf kan daarvan profiteren.

Laat jouw bedrijf(-s logo) zien

Je hebt eerder de neiging om op een play-knop te klikken en je te laten verrassen, dan een lap tekst door te ploeteren en er niets van te onthouden.

wat we doen

Bewegend beeld

We bieden bedrijven en organisaties een aantrekkelijke manier van communicatie aan: bewegend beeld in de vorm van film. Om uw klanten te bereiken.

ons doel

Communicatie

Jouw boodschap communiceren met behulp van video/film. We adviseren over uw web-content. We bouwen uw website en zetten social media in om uw publiek te informeren.

onze focus

Jouw Verhaal

Wat vertel je jouw klanten over de producten en diensten die je aanbiedt? Dat wil je toch laten zien? Informeer jouw klanten leuker en efficiënter met een goede video.

SGW - AlphaMotions is een bedrijf dat video’s produceert van paarden sportwedstrijden.

Deze SGW (SamenGestelde Wedstrijden), ook wel eventing genoemd trekken altijd veel bezoekers. Het gevolg is dat de video’s over deze wedstrijden ook veel bekeken wordt. Als bedrijf kun je daarvan mee profiteren.

Profiteer van de aandacht

AlphaMotions verzorgt de productie van de aftermovies van de paardenwedstrijden. Deze video’s leveren altijd veel weergaven op. Ik bied je de mogelijkheid om mee te profiteren van de aandacht, zodat je bedrijf meer exposure krijgt. Hoe? Nou zo: ik laat je bedrijf of het logo meerdere keren terugkomen in de SGW video. In overleg worden er beelden getoond van je bedrijf en producten. Je bedrijf zal gezien worden en mensen zullen het onthouden. Klinkt goed, toch?

Een video met een boodschap

Voor unieke en opvallende film-producten moet je bij AlphaMotions zijn! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten video’s. Altijd in overleg met de klant en op maat gemaakt. De afgelopen jaren heb ik onder andere films voor bedrijven, promotiefilms, videoclips en lipdubs mogen maken. Altijd met een hoop vakmanschap en veel passie. Ik ga nooit zomaar aan de slag, stel altijd eerst een plan van aanpak op. Ben je het eens met het plan, dan ga ik aan de slag. Ik streef ernaar om een video te maken die de boodschap zo goed en helder mogelijk weergeeft.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Wil je weten wat precies de mogelijkheden zijn van een SGW-video? Schroom dan niet om contact op te nemen. Je kunt mij bellen of mailen. Ook kun je een berichtje achterlaten via het contactformulier. Ik hoop snel iets van je te horen!

hoe kan jijde aandacht van klanten krijgen

vertel ons jouw verhaal

en we helpen je om je klanten te interesseren voor
jouw bedrijf of organisatie
en jouw producten en diensten
onder de aandacht te brengen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]