betrek jouw bedrijf bij

Paardenevenementen

Maak je zichtbaar in deze populaire sector

 

Het gaat allemaal om de boodschap.
Die komt beter aan je er een beeld bij krijgt,
als je er de sfeer van ervaart.
De hippische wereld zit vol beweging!

 

Bewegend beeld helpt je om jouw doelgroep echt te bereiken.

Wat laat jij jouw klanten zien?

Je hebt eerder de neiging om op een play-knop te klikken en je te laten verrassen, dan een lap tekst door te ploeteren en er niets van te onthouden.

wat we doen

Bewegend beeld

We bieden bedrijven en organisaties een aantrekkelijke manier van communicatie aan: bewegend beeld in de vorm van film. Om uw klanten te bereiken.

ons doel

Communicatie

Jouw boodschap communiceren met behulp van video/film. We adviseren over uw web-content. We bouwen uw website en zetten social media in om uw publiek te informeren.

onze focus

Jouw Verhaal

Wat vertel je jouw klanten over de producten en diensten die je aanbiedt? Dat wil je toch laten zien? Informeer jouw klanten leuker en efficiënter met een goede video.

Paardenevenementen - Het is mogelijk om jouw bedrijf bij paarden- wedstrijden te betrekken. AlphaMotions adviseert je graag.

Paardenevenementen zijn wedstrijden waar iedere keer weer veel bezoekers naartoe komen. Mensen die van de natuur, sport en paarden houden voelen zich er helemaal thuis. Wil jij jouw bedrijf meer exposure geven?

Je bedrijf laten zien in een video

AlphaMotions is een mediabedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het produceren van verschillende soorten video’s. Een van mijn werkzaamheden is het verzorgen van video’s van paardenevenementen. De video’s geven de sfeer van de evenement perfect weer en worden altijd goed bekeken. Als bedrijf kun je hiervan profiteren! Het is mogelijk om je bedrijf diverse keren terug te laten komen in de video. Je kunt ervoor kiezen om een beeld van je bedrijf te laten zien of het logo. Ook is het mogelijk om producten te laten zien. De vele weergaven zorgen ervoor dat je bedrijf goed gezien wordt én blijft hangen.

Meer informatie?

Een unieke en opvallende video die ervoor zorgt dat de boodschap blijft hangen, dat is mijn doel. In samenspraak met mijn klanten kom ik tot een plan, alvorens ik aan de slag ga. Door middel van de juiste filmapparatuur, passende muziek, een mooie vormgeving en een goede voice-over breng ik het beeld over die de klant wenst.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op. Je kunt een bericht achterlaten via het contactformulier, maar ook bellen of mailen is mogelijk. 

hoe kan jijde aandacht van klanten krijgen

vertel ons jouw verhaal

en we helpen je om je klanten te interesseren voor
jouw bedrijf of organisatie
en jouw producten en diensten
onder de aandacht te brengen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]