lees nu waarom de

Eventing kalender 2020

jouw bedrijf meer exposure geeft.


Het gaat allemaal om
de boodschap.
Die komt beter aan als je er een beeld bij krijgt, de sfeer ervan ervaart.

We produceren videofilms van paardensport wedstrijden
waar een heel groot publiek naar kijkt.
Ook jouw bedrijf kan daarvan profiteren.

Laat jouw bedrijf(-s logo) zien

Je hebt eerder de neiging om op een play-knop te klikken en je te laten verrassen, dan een lap tekst door te ploeteren en er niets van te onthouden.

wat we doen

Bewegend beeld

We bieden bedrijven en organisaties een aantrekkelijke manier van communicatie aan: bewegend beeld in de vorm van film. Om uw klanten te bereiken.

ons doel

Communicatie

Jouw boodschap communiceren met behulp van video/film. We adviseren over uw web-content. We bouwen uw website en zetten social media in om uw publiek te informeren.

onze focus

Jouw Verhaal

Wat vertel je jouw klanten over de producten en diensten die je aanbiedt? Dat wil je toch laten zien? Informeer jouw klanten leuker en efficiënter met een goede video.

Eventing kalender 2020 - AlphaMotions verzorgt video’s voor diverse hippische wedstrijden.

Ieder jaar weer vinden er internationale en nationale paardenwedstrijden plaats in Nederland. Volgens de eventing kalender 2020 vinden deze wedstrijden vooral tussen april en oktober plaats. Meer weten over de video’s die ik verzorg voor eventing? Lees dan verder.

Video paardenwedstrijden

De paardenwedstrijden die in de eventing kalender 2020 staan, zijn evenementen die druk bezocht worden. Het maken van video’s van deze wedstrijden, is een onderdeel van het werk van AlphaMotions. Deze video’s worden altijd veel bekeken, wat veel mogelijkheden biedt voor bedrijven die meer exposure willen. Bij AlphaMotions is het mogelijk om je bedrijf te tonen in een eventing-video. Je bedrijf of logo wordt dan meerdere keren getoont in de video. In overleg kan er ook producten worden getoont. Doordat de video vaak wordt bekeken, zal uw bedrijf veel aandacht krijgen.

Contact

AlphaMotions houdt zich bezig met de productie van diverse soorten video’s. Bedrijven, evenementen en wedstrijden zijn vaak het onderwerp van deze video’s waar ik met passie aan werk. Ik verzorg de productie vanaf het begin tot het eind, altijd in samenspraak met de klant. De eerste stap is het opstellen van een plan van aanpak. Een plan waarin alle belangrijke details vermeld staan. Ik maak zelf de opnames en monteer deze tot een eindproduct. Wil je meer informatie over de video’s die ik maak voor de evenementen in de eventing kalender 2019? Neem dan contact met mij op!

hoe kan jijde aandacht van klanten krijgen

vertel ons jouw verhaal

en we helpen je om je klanten te interesseren voor
jouw bedrijf of organisatie
en jouw producten en diensten
onder de aandacht te brengen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]