Als startende ondernemer wil je dat je bedrijf gezien wordt. Ook wanneer je al langer een bedrijf bezit, is het belangrijk je bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Kwaliteit, servicegerichtheid en een positieve uitstraling zijn een aantal kenmerken die je als ondernemer in je bedrijf terug wilt zien. Je laat een website maken, houdt hier en daar presentaties en dat is het dan. Tenminste, dat zou het mooiste scenario zijn. Was het maar zo makkelijk. Je naam vestigen en gevestigd houden staat of valt met een pakkende bedrijfspresentatie. AlphaMotions staat te popelen om deze voor je te maken!

AlphaMotions stelt zich aan je voor

 

AlphaMotions is specialist op het gebied op het gebied van videoproductie. Wij kunnen niet alleen je bedrijfspresentatie maken, maar ook instructiefilms, moodfilms, internet presentaties, Films ter promotie, lipdubs en evenementen video’s. Wij weten beter dan wie dan ook dat beelden het beste je verhaal vertellen en wij horen graag meer over je verhaal. De films die wij voor je maken, presenteren het bedrijf op een spectaculaire manier waarbij de presentatie in combinatie met bewegende beelden nog lang in het geheugen van je klanten gegrift zullen staan.

Hoe gaan we te werk?

 

Vertel ons je verhaal, wij zullen aan je lippen hangen. Want ons ultieme doel is jouw verhaal in een bedrijfspresentatie gieten waarbij een goed verhaal verteld wordt en mensen geraakt worden. Een verhaal kan alleen goed zijn als het ook daadwerkelijk jouw verhaal is. Graag bespreken we met je wat het doel van de presentatie is, met andere woorden: waar wil je het voor gebruiken. Plaats je de presentatie op je website, social media of gebruik je het voor een marketing campagne? Op basis van deze uitkomst leveren wij maatwerk en de kwaliteit waar je van onder de indruk zal zijn.

Wij staan voor je klaar

Neem contact met ons op voor die spectaculaire bedrijfspresentatie die mensen nog lang zal heugen. Je bereikt ons per mail of telefoon. Ook kunt je op onze website je verhaal in een contactformulier kwijt en wij nemen direct contact met ons op. Als je dan toch op de website bent, kijk dan ook eens naar de andere mogelijkheden die wij je kunnen aanbieden. Het podium is voor jou!

hoe kan jijde aandacht van klanten krijgen

vertel ons jouw verhaal

en we helpen je om je klanten te interesseren voor
jouw bedrijf of organisatie
en jouw producten en diensten
onder de aandacht te brengen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]