Je onderscheiden van de concurrentie is de kracht van een succesvol bedrijf. JE wilt je klanten en potentiële klanten overtuigen om juist met jou zaken te doen en de concurrent links te laten liggen. Een verkooppraatje is zo gehouden, maar hoe overtuig je mensen nu echt dat ze een professioneel bedrijf inschakelen als ze voor jou kiezen? Kies voor een aansprekende bedrijfsfilm. Met beeld en geluid overtuig je mensen nu eenmaal veel sneller van je kunnen. AlphaMotions helpt je hier graag bij.

Je bedrijf in beeld

 

Een beeld raakt mensen veel sneller dan een presentatie ondersteund met sheets. AlphaMotions wil met hun videoproducties mensen raken en emoties oproepen. Dat is ons doel en wij zetten alles op alles om dit doel te behalen. De content kan worden gebruikt voor plaatsing op een website of social media of ter ondersteuning aan een presentatie. De bedrijfsfilm die wij maken laat duidelijk zien wij jij bent en waar je voor staat. We brengen een verhaal over waarbij de sfeer binnen het bedrijf geproefd kan worden. We wekken graag de nieuwsgierigheid op waardoor mensen niet kunnen wachten om nog meer van je bedrijf te weten te komen.

Hoe gaan we te werk

 

Ook wij willen graag meer weten van je bedrijf. Want zonder jouw verhaal, kunnen wij geen relevante film maken voor het bedrijf. Een film over je bedrijf is kort en krachtig. Je wilt de aandacht van de mensen pakken en vasthouden, iets wat met een langdradige film niet gaat lukken. De beelden die we maken worden ondersteund door muziek die de gewenste sfeer overbrengt, met een voice-over en een aantrekkelijke vormgeving.

AlphaMotions: voor een pakkende bedrijfsfilm

Wij leveren maatwerk. En om maatwerk te kunnen leveren, horen we graag van jou wie je bent en wat je doet. Neem contact met ons op per mail of telefoon, of vertel je verhaal via het contactformulier op de website. Samen bespreken we je wensen en het doel van je bedrijfsfilm. Op basis hiervan maken we een plan, concept en een tijdspad. Wij zorgen ervoor dat we monden laten openvallen en je bedrijf op een spectaculaire manier presenteren. Wil je weten wat AlphaMotions verder voor je kan betekenen, neem dan snel contact op!

hoe kan jijde aandacht van klanten krijgen

vertel ons jouw verhaal

en we helpen je om je klanten te interesseren voor
jouw bedrijf of organisatie
zodat je beter en meer van jouw producten en diensten kan verkopen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]